Извозване на отпадъци в Созопол

контейнери за строителни отпадъци Созопол Грийн Ат Хоум

Контейнери за строителни отпадъци в Созопол

Доставка на контейнери за отпадъци в Созопол и община Созопол. Контейнерите на Грийн Ат Хоум са подходящи за извозване на боклук от строителни и ремонтни дейности, почистване на двор, мазета или тавани.  Предлагаме специални оферти за строителни фирми и бизнеси в община Созопол.

Созопол е разположен южно от Бургас и Черноморец и е с население приблизително 6500 души. Градът е наследник на гръцката колония Аполония и заедно с Несебър се нарежда сред един от най-старите български градове. Красивото крайбрежие с разнообразен терен както и великата история на град Созопол привличат много туристи през летния сезон. Пряко свързано с това е и строителството но нови жилища в общината. Както знаете, че когато се извършват строителни дейности се образува боклук и отпадъци, които ние от Грийн Ат Хоум извозваме до определените за това депа.

Извозване на боклук с контейнери за отпадъци в Созопол

Да запазим природата чиста, и контролирано извозваме отпадъците от строителни площадки и домове. За един по-зелен и красив Созопол през цялата година ние от Грийн Ат Хоум доставяме, извозваме, депонираме и рециклираме вашите отпадъци.

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png