Маринка | Доставка на контейнери за строителни отпадъци и боклук

Контейнери за боклук с. Маринка

Кога трябва да поръчате контейнери за отпадъци при започването на строителен обект, е един от често срещаните въпроси. Ние ще ви помогнем с отговора, като потърсите нашето съдействане при наемане на контейнери под наем за строителни отпадъци в Маринка

Село Маринка е предпочитана дестинация на бургазлии за по спокоен начин на живот. Едва на 14 км от гр. Бургас по пътя за Малко Търново, предлагат се вили и къщи за продан или свободни земи за закупуване.  С започването на строителен обект ще е нужен контейнер близо до вас, в който ще се събира строителният отпадък. Всеки строеж генерира отпадъци, дори ремонт на банята във вашата вила в Маринка изисква извозване на отпадъците. Контейнерите на Грийн Ат Хоум доставени до дома ви за спокоен и краткотраен ремонт.

Грийн Ат Хоум | Green At Home Skip Hire Burgas

Фирма Грийн Ат Хоум притежава всички лицензи позволяващи дейност с наемане и отдаване на контейнери под наем за строителни и промишлени отпадъци в област Бургас. С доставянето на контейнера вие имате определен срок в който трябва да натоварите всички отпадъци вътре в него. Когато сте готови с пълнежа, отново се свързвате с нас  и извозването на боклука става в кратък срок. Натоварените контейнери за строителни отпадъци се извозват по начин съобразен с всички изискания. Товарите са обезопасени, което гарантира за пълна безопасност. Извозването на отпадъци се извършва от оборудван камион специализиран за дейността.

За повече информация и връзка с нас моля позвънете на посочените телефони или използвайте контактната форма

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА