Сарафово | Доставка на контейнери за строителни отпадъци и боклук

Извозване на отпадъци с контейнери в кв. Сарафово

Ако търсите контейнер под наем за строителни отпадъци в кв. Сарафово,, ние сме насреща с доверие, опит и развиващо се  бъдеще в тази насока.

Сарафово е квартал намиращ се на 10 км от град Бургас. Предпочитан е за туризъм, в близост до него е разположено второто най натоварено летище в България.

Изхвърляне на боклук и строителни отпадъци

Екипа на Грийн  Ат Хоум ще ви насочи с професионалното си мнение. Ние сме фирма с висок потенциал на пазара не само в България а и в чужбина. Доставяме различни по големина контейнери подходящи за вашата работна среда. От Строителни материали, озеленяване, обновяване, изграждане, разрушаване, премахване на тежки отломки и различни видове боклук.

Ние от Грийн Ат Хоум предлагаме отлично решение за извозването на строителни и битови отпадъци по всяко време. За да изхвърлите нужните ви отпадъци ние разполагаме с различни по вместимост контейнери които ще превозват вашият отпадък до определено за това сметище. Работа не е да спестим вашето време и да се погрижим за добрите условия на работният процес.

Компактни камиони достигащи до всяка точка на града доставят и подменят контейнерите по всяко време за вас и вашият бизнес.

Резултатите от рециклирането на отпадъци са важни за всеки, с общи усилия можем да живеем в един по зелен Бургас, по зелен свят

0876 333 319

.