Контейнери за строителни отпадъци под наем в Поморие

Наемете контейнери за отпадъци в Поморие

Нашите контейнери за строителни отпадъци в Поморие на конкурентни цени. Грийн Ат Хоум предлага различни по размери контейнери под наем. Подходящи са за  не опасни отпадъци от строителни и ремонти дейности, изкоп на земна маса, смесени градински органични и неорганични отпадъци.

Това е лесен и по чист начин за транспорт на вашите отпадъци. Ние доставяме контейнера на посочения адрес и може пълненето да започне, всички отпадъци се рециклират и депонират на предназначените за това места. Доверете се на професионалистите от Green At Home 

Контейнер за бизнес

Наемете контейнер за строителни отпадъци за вашият бизнес в Поморие. Предлагаме и услугата  ИЗЧАКВАНЕ ЗА НАТОВАРВАНЕ, това ви дава възможност да натоварите всичко в контейнера докато камиона ще ви изчака. Това е приложимо когато нямате нужда да задържане контейнера за дни, или нямате достатъчно място за по дългият му престой. Контейнерите за стройтелни отпадъци е Поморие са подходящи за всички видове бизнес. Поддържайте строителната площадка или склада си в подходящ ред. Наемете контейнер за всички ненужни боклуци и разполагайте с повече свободно място.  Моля свържете се с нас за да направите вашата заявка.

 

Свържете се с нас като попълните контактната форма или позвънете на 0876  333  319

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png