Контейнери за строителни отпадъци в Камено

контейнери за строителни отпадъци в Камено

Камено - Извозване на отпадъци, доставка на контейнери за строителни и смесени боклуци

 

Дейността на фирма Грийн Ат Хоум се занимава основно с извозването на контейнери за отпадъци. Грижим се внимателно за своите клиенти като им предоставяме най добрата услуга на пазара с контейнери под наем.

Да наемеш контейнер за бизнеса?  Само с едно телефонно обаждане, бързо и лесно се поръчват контейнерите с Green At Home.

Гр. Камено се намира в югоизточната част на България, в Бургаската низина на брега на Айтоската река. Само на 20 км от гр. Бургас и 15 км от Айтос, в близост до гр. Камено е разположен най - големият нефтозавод „Лукойл-Нефтохим“.

Грийн Ат Хоум – лицензирана фирма с висок потенциал на пазара занимаваща се с извозването на контейнери под наем за битови и строителни отпадъци. Ние работим предимно в гр. Бургас и общините в Бургаска област. С бързи и адекватни решения ние сме предпочитани на пазара.

Доставка на контейнери в Камено

Предлагаме различни по големина и обем контейнери под наем, подходящи за всяка нужда на нашите клиенти. Предоставяме на нашите клиенти в гр. Камено финансово стабилна опция за извозване и депониране на строителни и смесени отпадъци. Контейнерите ни са подходящи и за офис сгради, индустриални компании, ресторанти, търговия на едро и дребно както и различни търговски бизнеси.

Поддържайте строителната площадка или склада си в определен ред. Наемете контейнер за всички ненужни боклуци и разполагайте с повече свободно място.  Моля свържете се с нас за да направите вашата заявка.  Green At Home Skip hire Bugras

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА