Черноморец | Община Созопол – контейнери за строителни отпадъци

Извозване на отпадъци Черноморец

Най-удобния начин за изхвърляне на отпадъци, строителни, битови или промишлени е да си намете контейнери под наем в Черноморец и селата около града. Контейнерите ще се доставят с камион, специално оборудван за доставка на контейнери за отпадъци, точната дата и място заявени от клиента.

Боклука който е събран в контейнера ще бъде откаран и извозен до специализираното сметище за отпадъци. Правилният избор да наемете контейнер зависи от самите вас. Бързо и лесно ние товарим и извозваме боклука в рамките на деня и обратно доставяме отново ако имате нужда.

Град Черноморец се намира в община Созопол, област Бургас. Грийн Ат Хоум работи на конкуренти цени и правим всичко необходимо да бъдат доволни клиентите ни от качеството което предоставяме. С професионализъм и добро отношение ние сме водещи в услугата контейнери под наем в област Бургас.

Грийн Ат Хоум | Green At Home

Разполагаме с различни по размер контейнери за боклук,  в зависимост обема който искате да бъде извозен. Най често използвани са  7 кубика и 6 кубика контейнер като те са компактни и в същевременно поемат голям обем отпадъци и боклук. Могат да бъдат натоварени с тежки земни маси или строителни отпадъци. Контейнерите на Грийн Ат Хоум са изработени от качествени материали и достатъчно дебел метал за да могат да издържат на товара и бъдат транспортирани.

Предлагаме услугата изчакване и натоварване в което време се пълни контейнера и след това се отнася до близкото сметище. Тази услуга е подходяща за строителни обекти в случай, че имате техника за бързо товарене или отпадъците могат да бъдат натоварени в рамките на 30 минути. Предлагаме специални цени за контейнери при подписване на договор.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете, ние сме насреща за да ви помогнем.  Green At Home

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА