Бургас – извозване и изхвърляне на отпадъци и боклук в град Бургас

Контейнери за строителни отпадъци Бургас

Фирма Грийн Ат Хоум извършва комунални услуги в Бургас

Oтдава контейнери под наем за строителни отпадъци в област Бургас.  Ние сме с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги. Предлагаме извозването на различни по големина контейнери с отпадъци. С лиценз извозваме боклука до определени сметища за отпадъци.  Нашите камиони са последно поколение, а контейнерите за отпадъци нови и в отлично състояние. Коректността и бързата организация към нашите клиенти водят до спечелване доверието на всички нови, бъдещи и настоящи клиенти.

Районите които покриваме в гр. Бургас са к-с Изгрев, к-с Славейков, к-с Зорница, к-с Братя Миладинови, к-с Възраждане , Центъра, к-с Меден Рудник.

Услугата  ни е изключително удобна за строители и инвеститори на нови сгради. С нашите контейнери под наем бързо и лесно ще се справим в извозването на ненужният отпадък. Може да наемете контейнер по различни причини: строителни дейности, ремонти, почистване на гаража и мазе, почистване на градини.

Предлагаме услугата изчакване за натоварване, което включва определено времето в което натоварвате контейнера и той ще бъде изнесен веднага след това.

Възползвайте се от специалните ни оферти за редовни клиенти. Потърсете ни на тел:

0876333319

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА